Afganisztán Tálibok - A tálibok azt ígérik, hogy a nők továbbra is tanulhatnak ... / Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből.

Afganisztán Tálibok - A tálibok azt ígérik, hogy a nők továbbra is tanulhatnak ... / Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből.. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája.

Mazar-e-Sarif a tálibok kezén, Kabul is hamarosan eleshet ...
Mazar-e-Sarif a tálibok kezén, Kabul is hamarosan eleshet ... from www.vadhajtasok.hu
Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

Vérbe fullad az afganisztáni tálibok sármoffenzívája.

Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az.

Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban.

Afganisztán elesése: sakk-matt | Hírkelte
Afganisztán elesése: sakk-matt | Hírkelte from hirkelte.epizy.com
Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat?

Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági.

Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Milíciájuk létszáma nem állapítható meg.

A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen.

Afganisztán: a magára hagyott ország | 24.hu
Afganisztán: a magára hagyott ország | 24.hu from 24.p3k.hu
A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal? Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt.

Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt.

Elfoglalása súlyos csapás a kabuli szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már 22 tartományi. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook